Trainingen

Training in de natuur…

Een training in de natuur biedt een krachtige meerwaarde op trainingen binnen vier muren. De natuur geeft je ruimte.  Zijn in Gods schepping helpt je om stil te worden in je hoofd. Dit werkt vaak rustgevend, waardoor je beter in staat zal zijn te luisteren naar je hart.

In de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je zult letterlijk nieuwe wegen inslaan en nieuwe horizonten ontdekken. Dit doet wat met je lichaam, ziel en geest. Je komt sneller bij een diepere laag van je hart.

Tijdens de training gebruiken we metaforen en symbolieken uit de natuur. De schepping biedt allerlei aanknopingspunten aan die gaan over jouw leven. Dit helpt om sneller buiten je eigen kaders te denken. Door met symbolen en metaforen te werken maak je inzichten visueel.

Wandelen en zijn in de natuur met anderen is fijn. Stiltes zijn niet erg. Oogcontact niet noodzakelijk. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en verbinding met elkaar.

Met welke training doe jij mee?

 

Training 1 – In contact met je hart- met Gods hart…

Doelgroep: Mensen die veel in hun hoofd zitten

Doel: Openen hartsenergie

Inhoud:

Wij zijn in het westen over het algemeen meer in contact met ons hoofd en ons denken, dan met ons hart. Het denken staat vol met aannames.  Het hoofd zoekt zekerheid en houvast. Dit maakt je vaak onrustig. Het zorgt ervoor dat je veelal in de doe-modus zit. Dat geeft stress en kost energie.

Het hart heeft een ander tempo. Vertraagt liever. Wil zich richten op zaken die er werkelijk toe doen. Zoekt verbinding, rust en vertrouwen.

Maar hoe breng je hart en hoofd samen? Hoe leg je verbinding met God wanneer je vaak in je hoofd zit? Dat ga je tijdens deze training ontdekken.

 

Start training: 11 juni, 9.30 – 12.00 uur (VOL)
25 juni, 9.30 – 12.00 uur (VOL)

Locatie: Engelse werk, Zwolle

Kosten: 35 euro p.p.

Aanmelden: sariannevandalen@gmail.com

Tip: Trek makkelijke kleding en goede schoenen aan. Neem een waterflesje en bij droog weer een kleedje mee. Tijdens de training krijg je een warme drank + een gezonde snack.

Boeking: Deze training is ook te boeken voor een eigen groep op iedere locatie in Nederland. Meer info: sariannevandalen@gmail.com

 

Training 2 – Weer Leven!

Doelgroep: Voor mensen die na een burn-out, depressie, overspannenheid de draad van hun leven willen oppakken, maar hoe?

Doel: Nieuw perspectief – nieuwe lichtpuntjes

Inhoud:

Je hebt een verlies geleden. Je hebt immers je energie en gezondheid (een tijd lang) verloren. De gevoelens die je bent tegengekomen zijn vergelijkbaar met een rouwproces. Er is/was misschien wel gemis, schaamte, verdriet, boosheid en machteloosheid. Je hebt vaak een eenzame strijdt moeten leveren. Dat is pijnlijk.

Deze training  is bedoeld om je nieuwe perspectieven en lichtpuntjes te geven op je levenspad. Hoe krijg jij je leven weer op de rit? Je gaat ermee aan de slag. 

 

Start training: 12 november, 9.30 – 12.00 uur

Locatie: Engelse werk, Zwolle (VOL)

Kosten: 35 euro p.p.

Aanmelden: sariannevandalen@gmail.com

Tip: Trek makkelijke kleding en goede schoenen aan. Neem een waterflesje en bij droog weer een kleedje mee. Tijdens de training krijg je een warme drank + een gezonde snack.

Boeking: Deze training is ook te boeken voor een eigen groep op iedere locatie in Nederland. Meer info: sariannevandalen@gmail.com

 

Training 3 – Verbinding

Doelgroep: Mensen die elkaar (een tijd) kennen en die zich meer met elkaar willen verbinden. Denk aan collega’s, studiegroepen, families, kerkgemeenschappen…

Doel: Contacten intensiveren, elkaar leren begrijpen

Locatie: buiten (nader te bepalen)

Prijs: In overleg

Boeking: sariannevandalen@gmail.com

Inhoud:

We kunnen elkaar echt van hart-tot-hart ontmoeten als we kwetsbaar durven zijn. Als we delen van onszelf laten zien, die we in de dagelijkse omgang wat meer verborgen houden. Wanneer we elkaar beter leren kennen, dan gaan we elkaar ook beter begrijpen.

In deze training werk je met de Levenslijn. De deelnemers lopen symbolisch een route langs hun leven en staan stil bij een aantal belangrijke gebeurtenissen. Tijdens de tocht zullen de deelnemers gegarandeerd nader tot elkaar komen. Er zal herkenning plaatsvinden, compassie en respect.

 

 

 

Bijbelstudie – Prediker voor jou / Wijsheid voor de ziel, vreugde voor het leven…

Doelgroep: Vrouwen die willen nadenken over diepe levensvragen.

Data:
24 september, 9.15 – 11.30 uur
8 oktober
29 oktober
5 november
12 november
3 december

Locatie: Speelweide Echten

Kosten: Je hebt het boek ‘Prediker voor jou’ nodig en je verzorgt 1 keer koffie/thee en iets lekkers voor tijdens de bijeenkomst. Deelname is gratis.

Aanmelden: sariannevandalen@gmail.com

Inhoud:
Prediker voor jou is een stevig bijbelstudieboek over Prediker. Prediker is zo leerzaam en uitdagend. Het leven lijkt lucht en leegte te zijn, zegt Prediker. Maar wijsheid en vreugde zijn er ook. In de studie worden oefeningen aangereikt. Wijsheid is iets voor ‘hoofd, hart en handen’. We zullen samen heilige momenten ervaren. En zo mag Predikers wijsheid een alledaagse werkelijkheid voor jou worden.