Voorstellen


Bewogen, zoekend, genietend, nieuwsgierig, worstelend, veel, teveel, rustend, stilte.. met mijn lege handen naar Boven… dat ben ik, zo wil ik zijn!

In 1997 trouwde ik met Lieuwejan. Samen met vijf kinderen (en regelmatig ook een leuke schoondochter in spe en kleinzoon) wonen wij in Hoogeveen in een mooie oude pastorie. Samen mogen wij in Zijn dienst staan.

Ik geniet van de eenvoudige dingen van het leven: vuurkorfje, glaasje wijn, goed boek, zingen, wandelen/joggen in de natuur. Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik een mens echt ontmoet. In elk mens herken ik een stukje moed en kwetsbaarheid van mijzelf. Daarom houd ik van mijn werk als coach.  Verder doe ik (s)preekbeurten in kerken, op vrouwen- en mannendagen en/of op conferenties. Daarnaast schrijf ik boeken en blogs voor Royal Jongbloed/ Sestra. Op dit moment kun je twee boeken lezen die ik heb geschreven: ‘Leven met aandacht’ en ‘Met liefde en lef’. Samen met andere auteurs ben ik bezig met boek nummer 3. Als laatste wil ik de kloosterweekenden noemen. Ik voel mij bevoorrecht om deze weekenden te mogen leiden. Iedere keer verrast God in de stilte.

Ik hoop jou ergens op mijn levensreis te ontmoeten!

Sarianne van Dalen