Voorstellen


Bewogen, zoekend, genietend, nieuwsgierig, worstelend, veel, teveel, rustend, stilte.. met mijn lege handen naar Boven… dat ben ik, zo wil ik zijn!

In 1997 trouwde ik met Lieuwejan. Samen wonen wij in Hoogeveen in een mooie oude pastorie waar we wonen en werken voor de Koning! Ons gezin bestaat uit 5 kinderen en al jong mocht ik oma worden van een prachtige kleinzoon.

Ik geniet van de eenvoudige dingen van het leven: vuurkorfje, lezen, zingen, wandelen, puur koken, mijn eigen cosmetica en zalven maken van producten en oliën uit de natuur. Verder gaat mijn hart sneller kloppen wanneer ik een mens echt ontmoet. In elk mens herken ik een stukje moed en kwetsbaarheid van mijzelf. Daarom houd ik van mijn werk als coach.  Verder verzorg ik (s)preekbeurten bij Groot Nieuwsradio, in kerken, op vrouwen- en mannendagen en/of op conferenties. Daarnaast schrijf ik boeken en blogs voor Royal Jongbloed/ Sestra. Op dit moment kun je vier boeken lezen die ik heb geschreven: ‘Leven met aandacht’, ‘Met liefde en lef’, ‘Een nieuwe dag’ en ‘Prediker voor jou’. Samen met andere auteurs heb ik een Bijbels dagboek geschreven: ‘Kom op adem’. Als laatste wil ik de kloosterweekenden noemen. Ik voel mij bevoorrecht om deze weekenden te mogen begeleiden. Iedere keer verrast God in de stilte.

Ik hoop jou ergens op mijn levensreis te ontmoeten!

Sarianne van Dalen